Vi hjälper dig att skapa hållbara strukturer och arbetssätt i ditt företag.

Sumeto Consulting

Vi är ett IT- och konsultbolag och vi är engagerade i att hjälpa företag att skapa hållbara och lönsamma företag. Vi är övertygade om att ett hållbart företagande grundar sig på ett strukturerat arbetssätt och vill underlätta och förenkla företagares vardag.

Utifrån våra kompetenser inom affärsjuridik, HR, IT och organisationsfrågor, erbjuder vi konsultstöd ur ett helhetsperspektiv. Tillsammans med vår molnlösning SUMETO Business hjälper vi företag att skapa goda beteenden, vanor och processer för att skapa konkreta resultat.

Genom vårt konsultstöd hjälper vi er att hitta era nycklar till en hållbar verksamhet. IT-verktyget SUMETO Business ger er sedan möjligheten att vidareutveckla strukturer, rutiner och arbetssätt för att vinna tid, pengar och kvalitet.

Några vanliga utmaningar i ett företagande är att ha koll på allt som ska göras, att arbeta strukturerat och effektivt, att synliggöra och kvalitetssäkra sitt arbete gentemot kund såväl som internt. Detta hjälper vi dig med.

Sumeto Consulting riktar sig såväl till nystartade företag och tillväxtbolag som små och medelstora bolag.

Vi vill hjälpa fler företag att komma igång för att stärka sin position genom hela affärsprocessen. Kontakta oss gärna för att diskutera ert skräddarsydda upplägg.

OM OSS

Annika Malm

Som erfaren HR-konsult inom områden som arbetslivsinriktad rehabilitering, kompetensförsörjning och arbetsmiljöfrågor har Annika en god erfarenhet av att ta fram och arbeta med processer och rutiner för att effektivisera och kvalitetssäkra företag. Med SUMETO vill hon skapa bättre förutsättningar för företag att nå lönsamma och hållbara affärer.

Linus Paulsson

Linus är jurist med erfarenhet av bland annat dokumenthantering, affärsstrukturer och avtal. Utöver den juridiska expertisen bidrar han med breda IT-kunskaper som säkerställer att SUMETO levererar bästa möjliga användarupplevelse. Linus drivs av att hjälpa verksamheter att nå hållbara och lönsamma affärer.

Våra partners

Kontakta oss

Använd gärna nedanstående formulär för att skicka ett e-postmeddelande till oss.

Stäng meny