Bloggen

Nu lanserar vi Bloggen!

Hej,

Här kommer vi dela med oss av våra reflektioner och tips, på det som vi anser kan bidra till att skapa hållbara och lönsamma verksamheter och företag. Arbetsmarknadsfrågor och företagande är omfattande ämnen som vi kommer att beröra. Exempel på viktiga ämnen som vi kommer att lyfta fram är företagande, arbetsmarknadsfrågor, jobbcoachning, affärsjuridik, organisation-och kompetensfrågor, arbetsmiljö, personlig effektivitet, beteendeförändringar och så mycket mer. Vi hoppas ni vill följa oss då vi är engagerade i att bidra med kunskap, verktyg och värdefulla tips.

Att driva företag är mångfacetterat och sårbart. Ett framgångsrikt företagande kräver rätt förutsättningar och grundar sig på olika byggstenar. Därför har vi tagit fram en kostnadsfri guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till ett framgångsrikt och hållbart företagande.

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.

Vad kul att du är intresserad av samma frågor som oss! Ange dina uppgifter nedan så skickar vi vår Businessguide direkt. Bli inte förvånad om du har den i din epost inom en minut.