Vi utvecklar hållbara och framgångsrika affärsverksamheter

Affärsjuridik

Varje dag strömmar miljardbelopp mellan företag, personer, organisationer och stater. En stor del av dessa strömningar styrs av affärsjuridiken som bestämmer vilka rättigheter och skyldigheter som gäller mellan de inblandade i respektive affär.

Vi hjälper er med affärsjuridik och affärsutveckling så att ni gör bättre affärer!

Affärsdrivet HR

Det råder stora kompetensutmaningar med anledning av exempelvis generationsskifte, digitalisering och globalisering. Förändringstakten ökar och så gör även behovet av att kunna anpassa sig som arbetsgivare.

Vi hjälper er med affärsdrivet HR för att skapa, driva och utveckla era och medarbetarnas förutsättningar att nå verksamhetens affärsmål!

Affärssystem

SUMETO Business är affärssystemet som hjälper dig att arbeta effektivt och bygga en hållbar och framgångsrik verksamhet. Systemet erbjuder stöd för planering, prioritering och utförande av arbetsuppgifter, processtöd, kompetensstöd, CRM med mera.

Vi gör det enkelt att arbeta smart!

Businessguiden

Att driva företag är mångfacetterat och sårbart. Ett framgångsrikt företagande kräver rätt förutsättningar och grundar sig på olika byggstenar.

Det sägs att var tredje svensk drömmer om att driva eget företag. Enligt rapporter går var tredje företag i konkurs inom tre år. Det tycker vi är ohållbart.

Därför har vi tagit fram en kostnadsfri guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till ett framgångsrikt och hållbart företagande.

Om oss

Sumeto AB är ett IT- och konsultföretag som grundades år 2015. Målet var tydligt redan från början – att bidra till mer framgångsrika och hållbara företag. Med affärsjuridik, affärsdrivet HR och affärssystem stöttar vi företag ur ett helhetsperspektiv.

Sumeto monter

Våra partners

Kontakt

Här finns vi

Vad kul att du är intresserad av samma frågor som oss! Ange dina uppgifter nedan så skickar vi vår Businessguide direkt. Bli inte förvånad om du har den i din epost inom en minut.

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.