Vi utvecklar hållbara och framgångsrika affärsverksamheter

Affärsdrivet HR

Det råder stora kompetensutmaningar med anledning av exempelvis generationsskifte, digitalisering och globalisering. Förändringstakten ökar och så gör även behovet av att kunna anpassa sig som arbetsgivare.

Vi hjälper er med affärsdrivet HR för att skapa, driva och utveckla era och medarbetarnas förutsättningar att nå verksamhetens affärsmål!

Affärsjuridik

Varje dag strömmar miljardbelopp mellan företag, personer, organisationer och stater. En stor del av dessa strömningar styrs av affärsjuridiken som bestämmer vilka rättigheter och skyldigheter som gäller mellan de inblandade i respektive affär.

Vi hjälper er med affärsjuridik och affärsutveckling så att ni gör bättre affärer!

Affärssystem

SUMETO Business är affärssystemet som hjälper dig att arbeta effektivt och bygga en hållbar och framgångsrik verksamhet. Systemet erbjuder stöd för planering, prioritering och utförande av arbetsuppgifter, processtöd, kompetensstöd, CRM med mera.

Vi gör det enkelt att arbeta smart!

Öka er tillväxt och framgång med HR

HR Guiden

En framgångsrik verksamhet kräver rätt förutsättningar, målmedvetenhet och engagemang. Här har vi samlat några praktiska tips och strategier som kan underlätta för att skapa nöjda och effektiva medarbetare, framgångsrika ledare och en lönsam verksamhet.

Juridikguiden

Ett framgångsrikt företagande kräver skräddarsydd och anpassad affärsjuridik utifrån verksamhetens förutsättningar och situation. Här har vi samlat några praktiska tips och strategier som kan underlätta för att skapa hållbar affärsjuridik.

Skapa hållbar och framgångsrik affärsjuridik

Lyckas bättre med implementering

Implementeringsguiden

En lyckad implementering av nya arbetssätt, rutiner, system med mera kräver rätt förutsättningar och ett bra implementeringsarbete. Här har vi tagit fram en guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till en framgångsrik implementering.

Businessguiden

Ett framgångsrikt företagande kräver rätt förutsättningar, målmedvetenhet och engagemang. Här har vi tagit fram en guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till ett framgångsrikt och hållbart företagande.

Skapa bättre förutsättningar till framgång

Om oss

Sumeto AB är ett IT- och konsultföretag som grundades år 2015. Målet var tydligt redan från början – att bidra till mer framgångsrika och hållbara företag. Med affärsjuridik, affärsdrivet HR och affärssystem stöttar vi företag ur ett helhetsperspektiv.

Hej!

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.

Jag är intresserad av:

Hämta HR Guiden

Vad kul att du är intresserad av vår HR Guide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Hämta Juridikguiden

Vad kul att du är intresserad av vår Juridikguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Hämta Implementeringsguiden

Vad kul att du är intresserad av vår implementeringsguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Hämta Businessguiden

Vad kul att du är intresserad av vår Businessguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Tack!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.

SUMETO

Tack!

Vi skickar HR Guiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Tack!

Vi skickar Juridikguiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Tack!

Vi skickar Implementeringsguiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Tack!

Vi skickar Businessguiden till din e-postadress inom ett par minuter.