Människan i centrum, hållbarhet och kvalité

Om Sumeto

Sumeto AB är ett IT- och konsultföretag med ambitionen att  bidra till mer framgångsrika och hållbara företag. Med affärsjuridik, affärsdrivet HR och affärssystem stöttar vi företag ur ett helhetsperspektiv framförallt inom områdena affärsjuridik, organisation och HR. Vi vill vara med och skapa rätt förutsättningar till ett smart arbetssätt, hållbart arbetsliv och framgångsrikt företagande.

Om grundarna

Annika Malm

HR Business Partner

Genom ett affärsdrivet HR-arbete, processer och arbetssätt skapar Annika förutsättningar för framgångsrika företag. Annika har mångårig erfarenhet av företagande och är konsult inom HR- och organisationsfrågor. Annika har ett stort fokus på kompetens, effektivitet och hållbara strategier. 

Linus Paulsson

Affärsjurist

Med stor erfarenhet av företagande och affärsjuridik hjälper Linus andra företag till bättre affärer. Linus är jurist med en unik kombination av kunskap inom områdena affärsjuridik och IT. Linus drivs av att skapa goda förutsättningar för ett hållbart företagande.

Våra partners

Kontakt

Här finns vi

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.